Over Ons

Ina

Mijn naam is Ina Wiegers. Ik woon in Ter Apel samen met Edwin en onze twee zonen Remano en Danilo. Ik ben geboren op 16 oktober 1981. In 2011 ben ik samen met Marjan Kinderopvang De Tanties begonnen omdat er een behoefte was aan BSO in een huiselijke sfeer.

Ik werk elke dag met veel plezier in en aan onze opvang en dat geeft me veel energie. Als je in het Centrum loopt en kinderen roepen “Hey Tantie!!” dan word ik daar oprecht blij van, dan weet je dat je het goed doet.

Marjan

Mijn naam is Marjan Wiegers en ik ben geboren op 21 november 1980. Ik woon met mijn dochter Loïs in Ter Apel en samen met Ina ben ik oprichter en eigenaar van De Tanties.

Het werken met kinderen is voor mijn een echte passie. We dragen bij aan de ontwikkeling van de kinderen en geven ze bagage mee voor de rest van hun leven.

Christa

Hallo mijn naam is Christa Koops en ik ben geboren in de zomer van 1990. Samen met mijn man Erwin, dochter Lisa en zoon Bram woon ik in Tweede Exloërmond.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam in de BSO en sinds maart 2016 werk ik in het leuke team van De Tanties!

Ik zorg met veel plezier en liefde voor de kinderen, ik bied hulp en stimuleer daar waar nodig. Het werken in de BSO is zeer afwisselend, geen dag is hetzelfde en dat is wat het zo leuk maakt!

Cynthia

Mijn naam is Cynthia Eefting, ik woon in Ter Apel en ik ben geboren op 7 december 1996.

Ik werk met veel plezier met kinderen omdat je een steentje bijdraagt aan hun ontwikkeling. Het is mooi om de ontwikkeling van baby tot kind mee te maken.

In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig en vind ik het leuk om met mijn vrienden uit te gaan.

Tina

Hallo! Ik zal me zelf even voorstellen. Ik ben Tina en ik woon samen met mijn vriend en twee boldercollies in Vlagtwedde.

In mijn vrije tijd winkel ik graag en ben ik graag buiten in de tuin of lekker wandelen met de honden.

Sinds 2010 werk ik in de BSO. Ik vind het werken met kinderen erg leuk omdat het veel diversiteit biedt. Ieder kind heeft een unieke ontwikkeling en dat maakt het werken in de BSO zo bijzonder.

Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij De Tanties als pedagogisch medewerker.

Ellen

Ik ben Ellen Dijkstra, geboren op 30 januari 1985. Ik woon in het mooie Jipsinghuizen samen met mijn vriend en ons dochtertje. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Sinds maart 2018 werk ik bij de Tanties.

Het werken met kinderen geeft me energie. Heerlijk creatief bezig zijn met kinderen en leuke dingen met ze ondernemen zorgt ervoor dat ik blijf groeien in mijn werk. Ik ben dan ook super blij om deel uit te mogen maken van dit leuke team.

Jacky

Mijn naam is Jacky Abrahamsen. Ik ben geboren op 23 juli 1996 en woon samen met mijn vriend Frank en zoontje Lev in Sellingen.

Sinds 1 januari 2020 ben ik werkzaam bij de Tantie`s. Voorheen was ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Werken in de BSO is voor mij een nieuwe uitdaging. Ik ga deze uitdaging met veel enthousiasme tegemoet en zal een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen.

Uw zoon of dochter bij ons aanmelden?

Wij leiden u graag rond!