Over Ons

Ina

Mijn naam is Ina Wiegers. Ik woon in Ter Apel samen met Edwin en onze twee zonen Remano en Danilo. Ik ben geboren op 16 oktober 1981. In 2011 ben ik samen met Marjan Kinderopvang De Tanties begonnen omdat er een behoefte was aan BSO in een huiselijke sfeer.

Ik werk elke dag met veel plezier in en aan onze opvang en dat geeft me veel energie. Als je in het Centrum loopt en kinderen roepen “Hey Tantie!!” dan word ik daar oprecht blij van, dan weet je dat je het goed doet.

Marjan

Mijn naam is Marjan Wiegers en ik ben geboren op 21 november 1980. Ik woon met mijn dochter Loïs in Ter Apel en samen met Ina ben ik oprichter en eigenaar van De Tanties.

Het werken met kinderen is voor mijn een echte passie. We dragen bij aan de ontwikkeling van de kinderen en geven ze bagage mee voor de rest van hun leven.

Monique

Mijn naam is Monique Plagge. Ik ben geboren op 28 Februari 1979. Ik woon in Ter Apel samen met mijn vriend Martijn en onze zonenPatrick en Tim.

In September 2020 ben ik begonnen bij de Tantie’s op Ter Apel en heb sinds Januari de BSO gevestigd intern in de basisschool de Dreske te Roswinkel onder mijn hoede.

Ik ben voornamelijk te vinden op de BSO zowel op Ter Apel als Roswinkel.

Voordat ik begon bij de Tantie’s was ik postbezorger en gaf ik gymnastieklessen bij verschillende verenigingen.

Het werken met kinderen heeft me altijd aangetrokken en deze nieuwe uitdaging doe ik met veel plezier.

Denise

Hallo ik ben Denise Barelds, geboren op 30 juli 1997 en woon samen met mijn vriend in Emmen.

In 2018 ben ik begonnen met stage lopen bij kinderopvang De Tantie´s en sinds 2021 werkzaam. Je zult mij zien in Ter Apel op de kinderopvang, BSO en de BSO in Roswinkel.

Ik werk hier met veel liefde en plezier. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik er steeds weer opnieuw getuige van mag zijn hoe baby´s, dreumesen en peuters op hun eigen en uniek wijze op ontdekkingsreis gaan en onderweg nieuwe stappen in hun ontwikkelingen maken. Ook dat ze zich veilig en vertrouwd bij mij voelen om samen met hen deze reis te maken, waardoor je dichter bij hun belevingswereld komt. Op de BSO vind ik het belangrijk en leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen.

Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich thuis voelen bij ons op de kinderopvang en BSO.

Uw zoon of dochter bij ons aanmelden?

Wij leiden u graag rond!